Met mijn hoofd in de wolken en mijn voeten stevig op de grond.

zondsondergangVanuit de slaapkamer kan ik goed naar de lucht kijken, de wolken, de zonsondergang, de sterren. Het maakt mij rustig. Ik geniet van de diepte van de kleuren, van de beweging van de wolken, van de Grote Beer die ik toch altijd weer terugvind tussen al die miljoenen sterren. Ik vind het een mooi idee dat ook anderen hiervan genieten en dat we samen, ondanks dat iedereen in zijn/haar eigen huis, tuin of balkon is, een plek van oneindigheid kunnen ervaren waar wij als mens niet bij kunnen. Voor mij een moment waarop de kloktijd even niet bestaat, een moment om op adem te komen.

Om daarna weer terug met de voeten op de grond te zoeken naar nieuwe wegen. Het zijn intensieve maanden geweest, zowel privé als zakelijk. Wanneer we nu geen actie ondernemen kan het zijn dat ook onze oudste uitvalt uit het schoolsysteem. En het is nog steeds spannend of het lukt de financiering van de verbouwing van de boerderij rond te krijgen. Maar we stappen dapper verder, met af en toe ons hoofd richting de wolken, zon en sterren!maan avondlicht

Ik ben super trots op onze nieuwe website. Fleur  heeft mij hier heel goed bij geholpen. Zonder haar was dit niet gelukt.

Ik ben trots op de creatieve-jij-tijd gids die ik heb geschreven, waarbij Harriët (net zoals ze doet bij de blogs) kritisch meeleest. Je kunt de eerst twee hoofdstukken gratis downloaden.

Ik ben blij dat ik jullie weer een creatieve najaarsretraite kan aanbieden in november en eerste week van december.  Geef je snel op.

Ik blijf genieten van alle mooie vergezichten en ben benieuwd wat dit najaar zal brengen.  Ik hoop jou als moeder van een hoogbegaafd en/of hooggevoelig kind graag te ontmoeten live op een de najaarsretraite, of via een mailtje / een berichtje.

sfeerbeeld contactpaginaHarte groet, Heidi Luijendijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven