Welkom bij de Creatieve-Jij-Tijd Gids!

Ben je een moeder met een (vermoedelijk) hoogbegaafd en/of hoogsensitief kind dat worstelt in het schoolsysteem? Heb je behoefte aan ondersteuning en waardevolle inzichten om in deze hectische tijd? Behoefte aan tijd voor jezelf vrij te maken om zo ook weer ruimte te ervaren om je kind te helpen gedijen?

Goed nieuws! We hebben iets speciaals voor je: de eerste twee hoofdstukken van onze Creatieve-Jij-Tijd Gids zijn nu beschikbaar als gratis download. 

Wat kun je verwachten in de Creatieve-Jij-Tijd Gids?

Deze gids wil graag een handvat zijn om concrete stappen te zetten om jij-tijd te creëren. De gids bestaat uit zeven korte hoofdstukken. Elk hoofdstuk bestaat uit drie onderdelen.

Hersens in verbinding:     stukje inspirerende tekst om op te kauwen.
Voeten in de klei:              één van de zeven eenvoudige stappen om beter jij-tijd te creëren.
Handen in beweging:      aanvullende kunstzinnig dynamische opdracht

De gids helpt je om meer tot rust te komen, zodat je stress verlaagt. Het geeft je nieuwe of vernieuwde inzichten over jezelf.  Je mag verbinding aan gaan met je hoofd, hart en handen. Laat je verrassen door jezelf en de kracht van creativiteit.

Hoe krijg je toegang tot de eerste twee hoofdstukken?

Het is eenvoudig, laat gewoon je e-mailadres achter in het onderstaande formulier, en we sturen je direct een link om de eerste twee hoofdstukken van de gids te downloaden. Deze waardevolle informatie is helemaal gratis!

Opmerking: Door je e-mailadres achter te laten, ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden en het ontvangen van e-mails met waardevolle informatie en aanbiedingen.

Volledige versie Creatieve-Jij-Tijd Gids

Als je de smaak te pakken hebt gekregen en de rest van de gids wilt ontdekken, kun je het volledige exemplaar aanschaffen voor slechts 8 euro. Dit is een kleine investering in de toekomst van je kind en jezelf.

Ook start er binnenkort weer een creatieve retraite.

Meer informatie vind je hier: creatieve retraites.

Scroll naar boven